thuiszorg RotterdamThuiszorg voor de regio Rotterdam

Voor thuiszorg in de regio Rotterdam bent u bij 24thuiszorg aan het juiste adres.

Bent u op zoek naar betrouwbare thuiszorg dan staat 24thuiszorg Rotterdam klaar om u te faciliteren. Wij hebben een groot netwerk van gediplomeerde zorgprofessionals. Samen helpen we u aan de beste zorg.

Persoonlijke zorg en aandacht

Bij 24thuiszorg staat u centraal. 24thuiszorg Rotterdam houdt rekening met uw wensen en behoeften om zorg te kunnen organiseren op de manier waarop u dat wenst. Wij passen ons aan uw leven aan in plaats van andersom. Dit betekent dat een kleine vaste team van zorgverleners op vaste dagen en tijden bij u langs komt. Zo houdt u ruimte vrij in uw agenda. Wel zo prettig.

Wanneer komt u in aanmerking voor thuiszorg?

In aanmerking voor thuiszorg komen: ouderen, gehandicapten en chronisch zieken die zichzelf niet meer kunnen verzorgen; terminaal zieken; mensen die zorg nodig hebben na een ziekenhuisopname of ongeval; alleenstaanden die ziek zijn en tijdelijke zorg nodig hebben. Behoort u tot een van deze groepen? Dan kunt u bij uw gemeente thuiszorg aanvragen.

"Particuliere" thuiszorg Rotterdam dienstverlening

24thuiszorg Rotterdam faciliteert een breed scala aan "particuliere" thuiszorg diensten. Deze kunnen worden gecombineerd of uitgebreid naar gelang u dat wenst. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van verpleging en het bieden van gezelschap. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Kom in contact voor een gratis intakegesprek en advies.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password