thuiszorg RotterdamVerzorging en verpleging thuis

De juiste zorg bij u thuis 7 dagen in de week, 24 uur per dag

Het kan altijd gebeuren dat u zorg thuis nodig heeft, voor kortere of voor langere periode. Bijvoorbeeld als u zich niet goed meer kunt verzorgen zoals wassen, aan- en uitkleden, aan- en uittrekken van steunkousen, het aanbrengen van incontinentiemateriaal of als er hulp nodig is bij inname van medicatie, wondzorg, verpleegtechnische handelingen en palliatieve zorg.

24thuiszorg biedt u de juiste verpleging en verzorging die past bij uw situatie, 7 dagen in de week, op de momenten waarop u dat nodig heeft. Onze zorg en ondersteuning zijn erop gericht dat u zo lang mogelijk in uw eigen omgeving kunt blijven wonen. Bij de inzet van zorg gaan we altijd uit van uw mogelijkheden, wensen en behoeften. De zorg die u krijgt is dus altijd persoonsgericht.

Onze thuiszorgteams leveren thuiszorg in de regio Rotterdam. 

Hoe krijg ik verpleging en verzorging thuis (wijkverpleging)?

Verpleging en verzorging thuis is onderdeel van het basispakket van uw zorgverzekering. Er geldt geen eigen risico voor. De wijkverpleegkundige bekijkt samen met u en eventueel uw arts welke zorg u precies nodig heeft.

Wij zijn er ook voor u als u (nog) geen zorg heeft of nodig heeft, maar wel vragen heeft, advies wilt of tips om extra zorg te voorkomen. Neemt u dan gerust contact met ons op.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password